Verwarmingstechniek

de juiste installatie in elke situatie

Klimaat Techniek Santpoort is dé specialist in verwarmingstechniek. Van kleinere CV-installaties in opdracht van de grotere woningcorporaties in Velsen en omgeving, tot en met complete ketelhuizen voor scholen, flats en appartementencomplexen. Bij zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande gebouwen verzorgen wij de nieuwe verwarminsinstallaties. Van advies en ontwerp tot vakbekwame installeren en periodiek onderhoud.

Waterzijdig inregelen

Wellicht herkent u de situatie dat de temperatuur in het ene vertrek hoger is dan in het andere. Dat kan in zowel woonhuizen als in kantoorgebouwen voorkomen. Wij zorgen voor een unieke 'waterzijdige' inregeling van alle radiatoren, zodat elke ruimte gelijkmatige wordt verwarmd.

In de praktijk worden ruimtes die verder van de CV ketel zijn verwijderd het minst warm. Door uw installatie te bestuderen kunnen we samen met u het juiste plan opstellen om aan uw eisen te  voldoen.

Besparing

Buiten het gewenste comfort in al uw ruimte heeft waterzijdig inregelen bovendien het voordeel dat tussen de 10 en 30% aan kosten bespaard kan worden. Natuurlijk afhankelijk van de grootte van gebouw of huis en de voor verwarming in gebruik zijnde ruimtes.

remeha

Airco bij bedrijf in Driehuis

Airco bij bedrijf in Driehuis

Read More

Installatie CV in woonhuisproject Santpoort

Installatie CV in woonhuisproject Santpoort

Read More