Onderhoudsovereenkomsten

U kunt op elk gewenst moment overstappen

U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan uw c.v.-ketel

Door het preventief onderhoud aan uw c.v. -ketel jaarlijks te laten uitvoeren heeft u         de zekerheid dat het noodzakelijke onderhoud op de juiste wijze en tijdstip zal plaatsvinden.

Met een onderhoudscontract bent u er tevens van verzekerd dat indien er onverhoopt  toch een storing mocht plaatsvinden u met voorrang zult worden geholpen.

De onderhoudswerkzaamheden worden volgens de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant uitgevoerd.

Voor 2023 zijn de kosten voor het uitvoeren van het preventief onderhoud aan een         c.v. -ketel  130,--  dit is exclusief eventueel te vervangen materialen, er vanuit gaande    dat het geen achterstallig onderhoud is.

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, echter zullen wij u na 21.00 uur alleen nog bezoeken bij ernstige calamiteiten.

Alle gemaakte kosten tijdens een tussendoor aangevraagd storings- of servicebezoek zullen aan u worden doorberekend echter dan zonder auto-, voorrij- en administratie-kosten à € 33,--  wel wordt de reistijd van de monteur in rekening gebracht.

Tarief servicemonteur voor 2023:

€  96,-- per uur binnen kantoortijd

€ 135,-- per uur buiten kantoortijd

 

Herinneringsservice

Mocht u geen vast onderhoudscontract willen, kunnen wij u de herinneringsservice aanbieden.

Deze service biedt u de voordelen van onderhoud zonder dat u gebonden bent aan een onderhoudscontract. Onze herinneringsservice is vrijblijvend.

U krijgt van ons een bericht wanneer uw c.v.-ketel bijvoorbeeld aan onderhoud toe is. U beslist zelf of u het onderhoud door Klimaat Techniek Santpoort B.V. laat uitvoeren.

Wilt u zich bij ons aanmelden voor de herinneringsservice of wilt u de zekerheid van een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op.

Melding per januari 2023:

Momenteel hebben wij het erg druk met ons huidige klantenbestand dat wij voorlopig geen nieuwe onderhoudscontracten kunnen aangaan.

 

 

onderhoud-cv

Onderhoud

De technici van Klimaat Techniek Santpoort hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in huis op het gebied van koel-, klimaat-, en airconditioninginstallaties. Zij zijn bekend met de installaties en de wensen van de opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij meer dan alleen een service verlenende organisatie.

KTS is een partner voor haar klanten

KTS heeft een servicedienst (24 uur / 365 dagen) met vakkundige servicetechnici die, daar waar nodig, direct reageren op eventuele storingen. Door scherpe tarieven te hanteren en geen concessies te doen in de door ons geleverde kwaliteit bent u als opdrachtgever verzekerd van de juiste keuze.

Omdat wij met gerenommeerde leveranciers en groothandels werken is onze service voorraad altijd op peil en zijn wij in staat om snel en accuraat te handelen bij calamiteiten. De service activiteiten van KTS beperken zich niet tot alleen preventief- en correctief onderhoud maar ook voor het repareren, reviseren, aanpassen, uitbreiden, het tijdelijk leveren van noodairconditioning en alle andere service werkzaamheden is KTS de juiste partner.